• Franchise Connect | we know how

Franchise in arbeidsbemiddeling

Onze klant: Werken in de Kempen

Werken in de Kempen is een Brabants bedrijf waar de mens voorop staat. Via Werken in de Kempen worden werknemers, werkgevers en werkzoekenden in de Kempen met elkaar verbonden. Bij Werken in de Kempen wordt gezocht naar de échte klik tussen alle betrokken partijen, met als doel om een duurzame arbeidsrelatie tot stand te brengen. Dus geen snelle winsten, maar tevreden werknemers en werkgevers die gemotiveerd zijn. En op die manier dagelijks het beste uit de arbeidsrelatie te halen en plezierig met elkaar te werken. Deze manier van arbeidsbemiddeling heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van Werken in de Kempen. Dit is de aanleiding geweest voor Werken in de Kempen om te onderzoeken of het concept van Werken in de Kempen doorontwikkeld kan worden tot een franchise in arbeidsbemiddeling.

 

KRACHT VAN HET REGIONALE

Bij de uitvoering van het formuleplan werd al gauw duidelijk dat, naast de effectieve werkwijze van Werken in de Kempen, de kracht van de regionale merknaam ook een belangrijk onderdeel is van het succes van Werken in de Kempen. Bij de exploitatie van een franchisebedrijf, wordt daarom ook rekening gehouden met een regionale merknaam. Onder de overkoepelende naam  Werken in de Regio, krijgen alle franchisenemers de mogelijkheid om in hun eigen regio en met gebruikmaking van regionaam  de lokale markt voor arbeidsbemiddeling te veroveren.

 

MEER DAN ENKEL ARBEIDSBEMIDDELING

De unieke positionering van Werken in de Kempen is gebaseerd op een totaalpropositie voor de werkgever. Wil de werkgever de werving uitbesteden, of wil de werkgever de werving zelf oppakken? In beide gevallen biedt Werken in de Kempen haar dienstverlening aan. Enerzijds gaat dit over meer traditionele diensten zoals uitzenden, detacheren of werving & selectie. Anderzijds is Werken in de Kempen ook een vacaturesite voor werknemers en een evenementen- en mediabureau voor de organisatie van bedrijvencontactdagen en arbeidsmarktcommunicatie via (social) media namens de werkgever.

Franchise in arbeidsbemiddeling

ONS WERK

Haalbaarheidsanalyse voor een franchiseformule | Maken van een formuleplan | Franchiseovereenkomst en formulehandboek | Sparringpartner franchisedirectie.

Van uw uitzendbureau een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.