• Franchise Connect | we know how

Franchise in AGF/Groenten en fruit

Onze klant: Fruitshop

De ondernemers achter Fruitshop zijn de gebroeders de Visser uit Kapelle. Van jongs af aan staan zij met hun familie op verschillende weekmarkten in Zeeland met groenten en fruit. Inmiddels bestaat Fruitshop uit een groothandel en meerdere fysieke winkels. Om verdere groei te realiseren overwegen de broers om het concept door te ontwikkelen tot een franchise in AGF/groenten en fruit.

De kracht van Fruitshop zit met name in de sterke merknaam, eenvoud van de winkelformule, unieke kassasoftware en het feit dat Fruitshop meerdere schakels in de distributiekolom in eigen beheer heeft. Fruitshop heeft alle ingrediënten in huis om een succesvolle franchise in AGF/groenten en fruit te worden.

Na het afronden van het formuleplan c.q. het haalbaarheidsonderzoek heeft Fruitshop de keuze gemaakt om eerst nog tijd te nemen om de acties uit het haalbaarheidsonderzoek te implementeren in de eigen organisatie, alvorens in samenwerking met Franchise Connect hun bedrijf door te ontwikkelen tot een franchise in AGF/groenten en fruit.

 

Meer weten over Fruitshop? Bekijk de volgende video:

ONS WERK

Haalbaarheidsanalyse voor een franchiseformule | Maken van een formuleplan | Sparringpartner franchisedirectie.

Van uw bedrijf in AGF een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.