• Franchise Connect | we know how

Franchise coaching

Onze klant: SalesBoostCompany

SalesBoostCompany – Franchise coaching

SalesBoostCompany, franchise coaching, verzorgt consultancy, training, coaching en interim management voor bedrijven en hun personeel op het gebied van sales. De professionals van SalesBoostCompany zijn experts in salestransities en helpen organisaties die willen doorgroeien met direct klantcontact. De kracht van deze franchiseformule is het boosten en optimaal benutten van commercieel potentieel op korte termijn met aantoonbaar resultaat en een blijvende impact.

Meer weten over SalesBoostCompany? Bekijk dan de volgende video:

Ons werk

Huidige partnerovereenkomst herzien | Vervaardiging van de voorovereenkomst | Vervaardiging van de partnerovereenkomst | Ontwikkeling van het franchise handboek.

SalesBoostCompany over ons:

Om de groei van onze organisatie professioneel vorm te geven hebben wij de samenwerking gezocht met Franchise Connect. Hun aanpak is zeer analytisch en ze weten als geen ander de beoogde franchise formule ‘af te pellen’ tot aan de fundering. Samen met Franchise Connect zijn we gaan bouwen aan onze formule. Tijdens deze reis werd voor onze organisatie waarde gecreëerd alsook voor onze franchisenemers.

– Johan Bertens, SalesBoostCompany

Van uw coachingsbedrijf een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.