• Franchise Connect | we know how

Franchise bakkerij

Onze klant: Bakkertje Bol

Bakkertje Bol – Franchise bakkerij

Bakkertje Bol is een franchise bakkerij met vestigingen in Eindhoven, Breda en sinds kort in ‘s-Hertogenbosch. Bakkertje Bol staat bekend als de gezelligste bakker van Brabant. Zij zijn ontstaan als authentieke bakkerij en inmiddels uitgegroeid tot succesvolle take away formule met ambachtelijk banket, de lekkerste broodjes, verse sappen en koffie van speciaal gebrande bonen.

Bakkertje Bol: vers belegde broodjes

Het concept van Bakkertje Bol is simpel maar doeltreffend: broodjes, banket, sappen en koffie vind je bij Bakkertje Bol tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding. Klanten worden snel geholpen en bediend voor een snelle meeneemmaaltijd of voor een rustig Bakkertje Bol-moment in de zaak. De broodjes worden op bestelling vers voor je neus belegd. De keuze is ruim voldoende! Kortom: een ambachtelijke banketzaak waar je snel even binnen kunt lopen voor een lekkere en verse lunch of voor een rustmomentje met brood, koffie en/of een sapje.

Groeien met de franchise bakkerij

Bakkertje bol heeft een doel en een overtuiging. Het doel is te groeien naar een formule met meer vestigingen in het land. De overtuiging is dat dit alleen kan met absolute bevlogenheid. Om de groei te realiseren is een franchise bakkerij het meest geschikte business model. Groeien kan in de visie van Bakkertje Bol het beste met enthousiaste en gedreven ondernemers. Mensen met passie voor het bakkersvak en voor hospitality. Ondernemers die de take away kunnen runnen en daarnaast het optimale uit hun personeel willen halen om de klant een perfect Bakkertje Bol-gevoel te gunnen.

Franchise Connect helpt Bakkertje Bol bij de verdere professionalisering van de franchiseformule en de werving en selectie van franchisenemers.

Ons werk

Professionalisering van de franchiseformule | Check franchiseovereenkomst en -handboek | Sparring partner franchisedirectie | Advies met betrekking tot werving en selectie van nieuwe franchisenemers | Uitvoeren werving- en selectiewerkzaamheden.

Bakkertje Bol over ons:

Met veel enthousiasme, plezier en ervaring in de franchise branche weten Carlo en zijn team als geen ander onze dromen om te zetten in praktische stappen. Franchise Connect heeft ons geholpen om de laatste stap te zetten naar een professionele formule door kritisch te kijken naar onze bedrijfsprocessen en het opzetten van de werving en selectie strategie voor nieuwe franchisekandidaten. Hierdoor hebben we in korte tijd mooie stappen kunnen zetten voor de verdere groei van Bakkertje Bol.

– Loes van de Looveren, Bakkertje Bol

Van uw take away een franchiseformule maken?

Kom bij ons op de koffie.