• Franchise Connect | we know how

Beauty franchise

Onze klant: Lois Beauty Store

Lois Beauty Store – Beauty franchise

Beauty franchise Lois Beauty Store wordt geleid door de onderneemster Meta Renes, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, opleider, hoofddocente van OPI en in het bezit van veel praktijkervaring in de schoonheidsbranche. Met de jarenlange opgedane kennis die ze vergaarde van andere ondernemers in de schoonheidsbranche besloot zij in 2012 haar eigen schoonheidssalon te starten. En met succes!

Later opende Lois Beauty Store ook beauty stores in Doorn en Soesterberg. Lois Beauty Store is een salon met de allure van een city-spa. Een full-service beautysalon met een aanbod van 80 verschillende soorten behandelingen. De salons hebben een kosmopolitische, trendy en deels klassieke uitstraling.

Niet alleen klanten uit de verre omgeving weten Lois Beauty Store te vinden, maar ook collega-schoonheidsspecialistes. Deze vraag van klanten én uit de schoonheidsbranche zelf, leidde ertoe dat Lois Beauty Store als beauty franchise beschikbaar wordt gesteld aan andere schoonheidsspecialistes die onder de vlag van Lois Beauty Store een zelfstandige schoonheidssalon willen runnen.

Franchise Connect hielp bij de ontwikkeling van de franchiseformule en maakte in samenwerking met AG Hart Advocaten de franchiseovereenkomst en het franchisehandboek.

Meer weten over Lois Beauty Store? Bekijk de volgende video:

Ons werk

Haalbaarheidsanalyse voor een franchiseformule | Maken van een formuleplan | Ontwikkelen franchiseovereenkomst en franchisehandboek | Precontractuele informatie franchise | Begeleiding bij de selectie van franchisenemers | Besprekingen franchiseovereenkomst | Sparringpartner franchisedirectie.

Lois Beauty Store over ons:

Franchise Connect heeft mij geholpen met van wat een kleine droom was, het verder uitrollen van mijn Lois Beautystores, handvaten te geven. Gestructureerd en vlot deden de franchise consultants hun werk, wat ook nodig was, want we hadden een korte tijdspanne. Franchise Connect heeft me inzichten gegeven in verbeterprocessen in het bedrijf en ook eerlijk voorbereid op hetgeen wat nog komen gaat. Ik voel me zekerder en ga er met de hulp vol vertrouwen in! Bedankt hiervoor.

– Meta Renes, Lois Beauty Store

Is uw bedrijf in de schoonheidsbranche geschikt als franchiseformule?

Kom bij ons op de koffie.