• Franchise Connect | we know how

Archives

Franchise in tosti’s

886 885 Franchise Connect

Franchise in tosti’s – Toastable Deze franchise in tosti’s: Toastable verscheen in 2012 voor het eerst in Amsterdam. Oprichter en eigenaar Bartjan Hendriksen (35) zag een trend in de foodsector: de focus op één specialiteit en die tot in detail verbeteren. Doe één ding, heel erg goed. En dat moesten tosti’s zijn. Snel, eenvoudig en…

read more
franchise in good food

Franchise in good food

886 886 Franchise Connect

Franchise in good food – The Happiness Café In 2016 startte Linsey van Oers met The Happiness Café vanuit haar passie voor verse- en gezonde gerechten.  Al sinds haar studententijd is dit een van haar favoriete bezigheden. In haar vrije tijd verslindt ze kookboeken en wetenschappelijke artikelen over diëten, allergieën, food trends, veganisme, gezondheidsvoordelen van…

read more
franchise burger restaurant

Franchise burger restaurant

300 300 Franchise Connect

Thrill Grill – Franchsie burger restaurant Thrill Grill, franchise burger restaurant, is opgezet door Nederlandse chef-kok Robert Kranenborg. Hij maakte deel uit van televisieprogramma’s als Over de Kook, Topchef, The Taste, MasterChef Holland en Kitchen Impossible. Sterrenkok Robert Kranenborg heeft als missie: ‘het werk van een ambachtelijke kok naar een populair product vertalen.’ In zijn geval, hamburgers.…

read more
franchise spareribs restaurant

Franchise spareribs restaurant

300 300 Franchise Connect

Ribsfactory – Franchise spareribs restaurant Na de opening van de eerste Ribsfactory in Eindhoven was al snel duidelijk dat de franchiseformule Ribsfactory een succes zou worden. Momenteel kun je in Nederland terecht bij in totaal 10 locaties voor (onder andere) spareribs. Vier vestigingen hiervan zijn franchise. Groeiambities van Ribsfactory De Ribsfactory wil geheel Nederland kunnen…

read more
franchise in koffie

Doppio Espresso – Franchise in koffie

300 300 Franchise Connect

Doppio Espresso – Franchise in koffie Met hun franchise in koffie probeert Doppio Espresso hun passie voor koffie en ambacht over te brengen op hun franchisenemers, zodat de franchisenemers dit op de lokale gasten kunnen overbrengen. Het genieten van een heerlijke cappuccino of espresso op een terras in Italië, maar dan in je eigen woonplaats;…

read more
franchise snackbar

Franchise snackbar

300 300 Franchise Connect

Natuurlijk Smullen – Franchise snackbar In 2008 opende Natuurlijk Smullen, franchise snackbar, als eerste van Nederland een biologische snackbar in Amsterdam. De eigenaresse kwam op het idee door een gebrek aan biologische en vegetarische alternatieven bij de concurrent. Beter voor dier en milieu, gezonder en bovenal lekkerder. De zaak is ook ingericht met het oog…

read more
franchise restaurant

Franchise restaurant

300 300 Franchise Connect

Pita Pasta – Franchise restaurant Pita Pasta, franchise restaurant, is een internationale franchise in pasta en wordt ook wel take away of thuisbezorg formule genoemd. Alhoewel Pita Pasta haar eerste vestiging opende in Amsterdam, is de basis van de receptuur afkomstig uit het Mediterrane Griekenland. De restaurants van Pita Pasta zijn geen doorsnee fastfood restaurants,…

read more