• Franchise Connect | we know how

Archives

Franchise in tosti’s

886 885 Franchise Connect

Franchise in tosti’s – Toastable Deze franchise in tosti’s: Toastable verscheen in 2012 voor het eerst in Amsterdam. Oprichter en eigenaar Bartjan Hendriksen (35) zag een trend in de foodsector: de focus op één specialiteit en die tot in detail verbeteren. Doe één ding, heel erg goed. En dat moesten tosti’s zijn. Snel, eenvoudig en…

read more
Franchise in AGF

Franchise in AGF/Groenten en fruit

890 878 Franchise Connect

De ondernemers achter Fruitshop zijn de gebroeders de Visser uit Kapelle. Van jongs af aan staan zij met hun familie op verschillende weekmarkten in Zeeland met groenten en fruit. Inmiddels bestaat Fruitshop uit een groothandel en meerdere fysieke winkels. Om verdere groei te realiseren overwegen de broers om het concept door te ontwikkelen tot een…

read more
franchise in good food

Franchise in good food

886 886 Franchise Connect

Franchise in good food – The Happiness Café In 2016 startte Linsey van Oers met The Happiness Café vanuit haar passie voor verse- en gezonde gerechten.  Al sinds haar studententijd is dit een van haar favoriete bezigheden. In haar vrije tijd verslindt ze kookboeken en wetenschappelijke artikelen over diëten, allergieën, food trends, veganisme, gezondheidsvoordelen van…

read more
franchise in speciaalbier

Franchise in speciaalbier

888 888 Franchise Connect

Franchise in speciaalbier – de Bierbrigadier De vraag naar speciaalbier neemt toe. Dit zien we terug in het feit dat er door heel het land bierspeciaalzaken en webshops met speciaalbier als paddenstoelen uit de grond schieten. De Bierbrigadier is in een korte tijd uitgegroeid tot dé bierspeciaalzaak van Eindhoven. Vervolgens meldde een bestaande bierspeciaalzaak uit…

read more
franchise burger restaurant

Franchise burger restaurant

300 300 Franchise Connect

Thrill Grill – Franchsie burger restaurant Thrill Grill, franchise burger restaurant, is opgezet door Nederlandse chef-kok Robert Kranenborg. Hij maakte deel uit van televisieprogramma’s als Over de Kook, Topchef, The Taste, MasterChef Holland en Kitchen Impossible. Sterrenkok Robert Kranenborg heeft als missie: ‘het werk van een ambachtelijke kok naar een populair product vertalen.’ In zijn geval, hamburgers.…

read more
franchise spareribs restaurant

Franchise spareribs restaurant

300 300 Franchise Connect

Ribsfactory – Franchise spareribs restaurant Na de opening van de eerste Ribsfactory in Eindhoven was al snel duidelijk dat de franchiseformule Ribsfactory een succes zou worden. Momenteel kun je in Nederland terecht bij in totaal 10 locaties voor (onder andere) spareribs. Vier vestigingen hiervan zijn franchise. Groeiambities van Ribsfactory De Ribsfactory wil geheel Nederland kunnen…

read more
franchise bakkerij

Franchise bakkerij

300 300 Franchise Connect

Bakkertje Bol – Franchise bakkerij Bakkertje Bol is een franchise bakkerij met vestigingen in Eindhoven, Breda en sinds kort in ‘s-Hertogenbosch. Bakkertje Bol staat bekend als de gezelligste bakker van Brabant. Zij zijn ontstaan als authentieke bakkerij en inmiddels uitgegroeid tot succesvolle take away formule met ambachtelijk banket, de lekkerste broodjes, verse sappen en koffie…

read more
franchise in delicatessen

Franchise in delicatessen

300 300 Franchise Connect

Monsieur Saucisson – Franchise in delicatessen Monsieur Sauccisson, franchise in delicatessen, is de specialist in (Franse) droge worsten. Droge worsten worden verkocht in de Foodhal Rotterdam, op evenementen en via de webshop. Monsieur Saucisson, oftewel meneer worst, zijn Remco en Bart. Beiden hebben samen gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Ze hebben altijd al…

read more
franchise groothandel

Groothandel en franchise

200 200 Franchise Connect

Schoolfruit.nl – Groothandel en franchise Groothandel en franchise kan dicht bij elkaar liggen. Een groothandel is niet zelf de producent van de goederen maar levert “in het groot” aan bedrijven die vervolgens er voor zorgen dat het bij de afnemer terechtkomt. Een groothandel kan, afhankelijk van de branche, agenten of distributeurs inzetten om de verkoop…

read more
franchise snackbar

Franchise snackbar

300 300 Franchise Connect

Natuurlijk Smullen – Franchise snackbar In 2008 opende Natuurlijk Smullen, franchise snackbar, als eerste van Nederland een biologische snackbar in Amsterdam. De eigenaresse kwam op het idee door een gebrek aan biologische en vegetarische alternatieven bij de concurrent. Beter voor dier en milieu, gezonder en bovenal lekkerder. De zaak is ook ingericht met het oog…

read more
  • 1
  • 2