• Franchise Connect | we know how

Franchise Ondernemerstest

Doe de Franchise Ondernemerstest voor uw kandidaten!

1024 683 Franchise Connect

Doe de Franchise Ondernemerstest voor uw kandidaten!

Een goed adviesbureau voor franchiseformules heeft ook ervaring in begeleiding van franchisenemers. Franchise Connect heeft inmiddels zo’n 60 mensen in hun stap van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap begeleid. Tijdens zo’n begeleidingstraject willen wij erachter komen waar iemand (voor) staat. Wat is de zakelijke ambitie? Wat zijn de (financiële) mogelijkheden om te ondernemen? Wat zoekt iemand? Wat kan iemand? Om persoonlijke competenties en geschiktheid als franchisenemer te toetsen, maken we gebruik van onze Franchise Ondernemers Test. De test ontwikkelden wij in samenwerking met Guru Tests en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

De ondernemerstest van Franchise Connect: de Franchise Ondernemerstest

Een ondernemerstest geeft inzicht in de ondernemerscompetenties van de kandidaat-franchisenemer. De belangrijkst competenties betreffen de zogenaamde focuscompetenties: de competenties die benodigd zijn in de startfase van het ondernemerschap. Deze focuscompetenties wegen zwaarder in de uitslag van de test. Daarnaast geeft de test inzicht in de sterke en zwakke kanten als franchiseondernemer. Uit de ondernemerstest blijkt waar de ontwikkelpunten zitten, hoe anderen gemiddeld per onderwerp scoren en in hoeverre de kandidaat-franchisenemer van de gemiddeldes afwijkt. Alle testresultaten worden vermeld in een persoonlijk rapport. Hierin presenteren we in heldere taal, met inzichtelijke figuren en tabellen, de scores.

Maatstaf voor succes

Wat is de maatstaf voor succes? Wat u als succesvol beschouwt, hoeft in objectieve maatstaven niet noodzakelijkerwijs succesvol te zijn. Immers, ‘subjectief succes’ is afhankelijk van eigen doelstellingen en die van de organisatie. Uit onderzoek blijkt dat een hoog opleidingsniveau en veel ervaring met ondernemen niet eenduidig bijdragen aan dat succes. Het zijn de succesvolle gedragscompetenties die de kans op groei weten vergroten. In deze specifieke franchise ondernemerstest worden de ondernemerscompetenties vergeleken met de succesvolle ondernemerscompetenties in de startfase van een franchisevestiging.

Franchise Ondernemerstest van Franchise Connect: € 150,- excl. BTW

Heeft u een kandidaat-franchisenemer, maar twijfelt hij/zij over het ondernemerschap in een franchiseformule? Doe dan de Franchise Ondernemerstest! Het unieke aan deze test is dat het zowel de kwaliteiten als ondernemer, als de kwaliteiten als franchisenemer toetst. Door deze test te doen, ontdekt u de relevante sterktes en zwaktes en krijgt u de bevestiging of het een geschikte kandidaat-franchisenemer is.

Klik hier en vraag direct meer informatie aan!

AUTHOR

Regina Soepboer

Na haar studie Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan Tilburg University, startte Regina Soepboer in 2017 bij Franchise Connect. Als marketingcommunicatie manager is Regina verantwoordelijk voor alle uitingen van Franchise Connect. Denk hierbij aan de website, nieuwsbrieven en de content op alle social-media kanalen. Regina assisteert bij de werkzaamheden van de franchise consultants. Daarnaast is Regina voor opdrachtgevers van Franchise Connect als projectmanager betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het franchise marketing- en communicatieplan.

All stories by: Regina Soepboer