• Franchise Connect | we know how

Uw franchise laten groeien met subsidie

Er zijn verschillende manieren om een bedrijf verder te laten groeien. Een van de deze methodes is door te groeien met subsidie. Het is voor elk bedrijf mogelijk om subsidie aan te vragen, mits daarbij wel de juiste kanalen voor worden aangesproken. Bij Franchise Connect weten we precies hoe u uw bedrijf kunt opschalen met behulp van subsidie. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen en de mogelijkheden op dit gebied door te nemen. Ons bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen, beheren en uitbouwen van franchises. We zetten onze kennis graag in om onze klanten te helpen een stap vooruit te maken.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Opschalen met subsidie

Het is voor een franchise belangrijk dat de financiering waterdicht is geregeld. Hier hangt voor een bedrijf veel vanaf. Niet alleen voor u als formule-eigenaar, maar ook voor eventuele aangesloten ondernemers. Indien het financiële plaatje niet klopt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de toekomst van uw bedrijf. Het is voor elk bedrijf mogelijk om subsidie aan te vragen ter ondersteuning. Om als bedrijf echter ook die subsidie te krijgen moet er wel aan een aantal regels voldaan worden. Franchise Connect helpt u graag om deze regels op een rijtje te zetten.

Meer weten over uw franchise subsidie?

Indien u meer wilt weten over hoe u uw franchise kunt laten groeien met subsidie, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Franchise Connect u allemaal te bieden heeft. Ons bedrijf heeft door de jaren heen meer dan 125 bedrijven ondersteund bij verschillende fases van het proces. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van franchiseondernemingen, zowel als franchisegever als franchisenemer. Deze kennis delen we graag met onze klanten, om het zo bijvoorbeeld opschalen met subsidie mogelijk te maken.