• Franchise Connect | we know how

Wilt u een franchise in de horeca starten?

Staat u op het punt om een franchise in de horeca te starten en bent u nu op zoek naar een specialist op dit gebied? Er komt veel kijken bij het opstarten van een franchise in de horeca. U heeft een formule nodig waar mensen in geloven en in willen investeren. Uw franchise moet staan als een huis, met een plan dat toekomstbestendig is. En u moet mensen vinden die interesse hebben om franchisenemer te worden. Franchise Connect kan u bij alle fases van het opstarten van een franchise in de horeca helpen. Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door te nemen.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Een franchise in de horeca starten

Het opstarten van een franchise is een grote stap. U neemt een zeker risico, zeker gezien de huidige pandemie, om een nieuwe franchise te beginnen. Toch zien we verschillende horeca franchiseformules die groeien. Heeft u echter een idee waar u in gelooft, met mensen die interesse hebben getoond in jouw concept, dan is het ook een logische stap. Zeker als u ervoor zorgt dat u een goed verhaal op papier heeft staan en een gedegen franchise businessplan heeft gemaakt dat richting geeft aan toekomstige groei. Wij helpen u bij het opstellen van een dergelijk plan, maar ook voor het maken van een goede franchiseovereenkomst. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met franchises, zowel als franchisegever als franchisenemer. We hebben onze kennis ingezet om meer dan 125 verschillende franchises te helpen.

Voor uw franchise in de horeca advies vragen

Heeft u voor uw nieuwe franchise in de horeca advies nodig? Dan horen wij graag van u! Franchise Connect helpt u bij het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek. U kunt op basis van het resultaat van het haalbaarheidsonderzoek zelf de timing bepalen om de juridische ontwikkeling op te pakken. Aan de hand hiervan werven en selecteren wij franchisenemers die er helemaal voor willen gaan om uw franchise tot een succes te maken. Ook bij het verdere beheer van uw franchise staan wij klaar om een adviserende rol te vervullen.