• Franchise Connect | we know how

De franchise financiering rond krijgen

U heeft een franchise en wilt deze graag verder uitbouwen? Of wellicht heeft u nog geen franchise maar wenst u deze op te starten? In deze gevallen is het nodig om te kijken naar een goede franchise financiering. Hoe zorgt u ervoor dat u het kapitaal in huis heeft om uw franchise te beginnen of groter te maken? Bij Franchise Connect kunnen wij u hiermee helpen. Als adviesbureau voor franchises hebben we vele jaren ervaring met alles wat maar met het runnen van een franchise te maken kan hebben. Samen met u bekijken we wat er allemaal nodig is op het gebied van de financiering van uw franchise en hoe dit geregeld kan worden.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

Wilt u een franchise laten financieren?

Het is niet eenvoudig om bedrijven over te halen uw plannen te financieren. Zelfs als u een sterke formule voor een franchise op papier heeft staan zullen geldschieters niet meteen in de rij staan. Wij helpen u graag om niet alleen een goede formule op papier te zetten, maar ook om deze te presenteren op een manier die aanslaat bij de financiers. We bekijken samen met u op welke vlakken een franchise wellicht nog meer versterkt kan worden en hoeveel geld er daadwerkelijk nodig is voor uw plannen. Belangrijke zaken waar elke financier meer over zal willen weten voordat er tot het financieren van een franchise wordt overgegaan.

 

Alles op het gebied van franchise financiering

Bij Franchise Connect weten we precies wat er allemaal bij komt kijken om een succesvolle franchise op te zetten. We hebben zelf meerdere keren een succesvolle franchise opgezet, maar zijn ook franchisenemer geweest. We weten zodoende voor beide kanten van de franchise wat er bij komt kijken om een franchise financiering rond te krijgen. Wilt u meer weten over hoe een franchise financieren in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op voor een afspraak met onze adviseurs. Wij helpen u bij het regelen van de financiering van uw franchise, maar staan ook klaar om u te helpen bij het verder opzetten of uitbouwen van uw franchise.