• Franchise Connect | we know how

Wilt u een franchise in de dienstverlening starten?

Bent u van plan een franchise in de dienstverlening te beginnen? Er zijn dan vele zaken om rekening mee te houden. Per slot van rekening is het beginnen van een franchise niet eenvoudig en heeft u een lange weg te gaan, voordat u vol overtuiging door kunt groeien. Franchise Connect helpt u graag bij het opstarten van uw franchise in de dienstverlening. We hebben mensen klaarstaan met ervaring, zowel als franchisegever als in de rol van franchisenemer. Zo weten wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken als u een franchise wilt beginnen.

 

 

Samenwerkingsmodellen

Wij adviseren over de juiste groeistrategie door samenwerking met andere ondernemers. Dit kan via franchising of via een ander samenwerkingsmodel.

Wat is franchise?

Franchising is een samenwerkingsvorm tussen twee juridisch zelfstandige ondernemingen: die van de franchisegever en franchisenemer, met als doel een win-win situatie te creëren.

Voordelen franchise

Waarom zou uw bedrijf juist via franchising willen groeien? Franchise Connect geeft u zowel de voordelen als de nadelen van franchise als groeistrategie.

Formule ontwikkelen

Is franchising de juiste expansiestrategie voor uw bedrijf of concept? Vanuit een vaste structuur ontwikkelen wij samen met u de franchiseformule stap voor stap.

 

Een franchise in de dienstverlening starten

Als u ons inschakelt voor het opstarten van uw bedrijf, dan geven wij voor uw franchise in de dienstverlening advies op maat. We kunnen u hierbij helpen bij alle stappen die in deze belangrijke beginfase genomen moeten worden. Denk hierbij aan het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek, het ontwikkelen van een aansprekende franchiseformule en het opstellen van een franchiseovereenkomst. Dit zijn allemaal belangrijke zaken die noodzakelijk zijn om een franchise in de dienstverlening te kunnen beginnen, maar ook om mensen te enthousiasmeren om als franchisenemer aan de slag te gaan.

Meer weten over hoe u het beste een franchise in de dienstverlening kunt starten?

Franchise Connect is een bedrijf waar vele jaren ervaring op het gebied van franchise ondernemingen aanwezig is. We zijn al meer dan 30 jaar actief op meerdere gebieden, zowel als franchisegever als in de rol van franchisenemer. Zo weten wij waar van beide kanten rekening mee moet worden gehouden.